Einde seizoen toernooi jeugd

Op woensdag 20-6-2018 was het einde seizoenstoernooi voor de jeugd. Bij dit toernooi mochten de kinderen ook weer iemand meenemen.
Er werd gestart met 16 kinderen, waaronder 3 introducés. Er waren deze woensdag een aantal kinderen afwezig in verband met schoolkamp of proefwerkweek.
Na 4 wedstrijdrondes, waar de kinderen telkens weer een andere tegenstander en/of medestander hadden, was er een eind uitslag bekend.
Er waren prijzen voor alle kinderen; dit jaar georganiseerd in een soort tombola. Degene, die als 1e was geëindigd, mocht het eerste een lotje trekken en kon dan kijken welke prijs bij dit nummer hoorde. En zo kon ieder op zijn/haar beurt een lotje trekken en de prijsje ophalen.

Uitslag:
Leden:                                             Introducee:
1. Charlotte Beliën 1                     1. Stef (meegekomen met Stan Groenen)
2. Stan van Steenbergen              2. Zep (meegekomen met Sem)
3. Sepp Vlassak                            3. Emma (meegekomen met Bregje)
4. Yana Gumse
5. Bregje Derks
6. Siem van Cranenbroek
7. Joy Stam
8. Stan Groenen
9. Guus van Schijndel
10. Sem Seijkens
11. Christine Zhong
12. Jip
13. Gwen Kursten

TOERNOOI BEKER Seizoen 2017-2018.
Het hele jaar door worden er interne toernooitjes georganiseerd, en hier komt ook weer een uitslag uit. Alle toernooitjes tellen mee voor de toernooibeker seizoen 2017-2018. De toernooitjes die meetellen zijn: Herfsttoernooi, Kersttoernooi, Carnavalstoernooi, Clubkampioenschappen , Ouder/Kind toernooi en Einde seizoenstoernooi. De punten van ieder kind worden opgeteld en daar komt dan een winnaar uit.
Dit jaar is de toernooibeker seizoen 2017-2018 gewonnen door Sepp Vlassak.

We wensen alle kinderen en hun ouders/begeleiders een hele fijne vakantie. Woensdag 5 september beginnen we weer met trainen, tot dan!!

Advertenties