Spanning t/m het laatste punt!!

Op woensdag 7 maart trad BC Budel 2 in hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen aan tegen BC Goirle 1. I.v.m. de blessure van Hans van Hoof moest er een vervanger geregeld worden en Michel Desar was degene die de honneurs mocht waarnemen. Samen met Jürgen Thijssens, Rian Kramer (terug van vakantie) en Riek Bogers (terug van lichte blessure) werd de wedstrijd begonnen met de heren- en damesdubbel. Daarbij speelden de heren van Budel een driesetter, waarin Budel het net niet haalde en het eerste punt naar Goirle ging. In het damesdubbel waren Rian en Riek veel sterker dan het duo uit Goirle en wonnen zij de dubbel dan ook vrij gemakkelijk met twee keer 21-14.
Bij het eerste gemengd dubbel moest Michel flink aan de bak, maar kon samen met Rian toch weinig inbrengen tegen een sterk eerste gemengd dubbel uit Goirle. Het tweede gemengd dubbel van Jürgen en Riek werd dan weer dik door Budel binnen gehaald in twee sets.
Toen was het tijd voor de singles, waarbij Jürgen als eerste heer de heer van Goirle redelijk simpel wegspeelde en vrij gemakkelijk in twee sets won. Als invaller weerde Michel zich kranig tegen de tweede heer van Goirle, maar kwam in twee sets (2x 18-21) toch net te kort om de winst binnen te halen. Rian was in de eerste set echt de mindere t.o.v. de dame uit Goirle, maar liet de dame in de tweede set toch nog erg hard werken. Doordat ze deze maar net verloor met uiteindelijk 20-22 ging deze partij dus toch in twee sets naar Goirle. Als tweede dame moest Riek de eer dus zien te redden voor Budel, omdat de tussenstand 3-4 was voor Goirle. Maar Riek ging er voor en sleepte in de eerste set de winst uit het vuur met een stand van 26-24 voor Budel. De tweede set werd echter vrij makkelijk door Goirle gewonnen. Het kwam dus aan op de derde set en Riek liet zien, dat ze uit het juiste hout was gesneden en sleepte er een zeer zwaar bevochte overwinning uit, waardoor de uiteindelijke uitslag een 4-4 gelijke stand werd. Dat was gezien alle wedstrijden voor beide partijen een mooie eindstand.

Advertenties