BC Budel 2 onderuit tegen koploper.

Zondag 28 januari speelde BC Budel 2 tegen BC ’t Pupke 2, de koploper uit Sevenum. Omdat Lara Rutten verhinderd was speelde Kim Joosten in haar plaats mee. Met Femke van den Bosch speelde zij de dames dubbel. In de eerste set speelden zij goed, maar met toch een paar fouten teveel verloren ze deze met 14-21. In de tweede set ging het wat beter, maar uiteindelijk hadden ze deze ook helaas verloren met 13-21.
De heren dubbel, gespeeld door Kevin Bukkems en Tim Hendriks, ging in de eerste set erg gelijk op. Maar ze verloren de eerste set helaas krap met 20-22. Na een korte pauze vervolgde er wederom een spannende set, die ze ook helaas hebben verloren met 18-21.
Na de dubbels begon Kevin met de eerste enkel. De eerste set ging in het begin gelijk op, maar helaas verloor hij die met 10-21. De 2-de set verliep helaas niet heel goed. Kevin maakte teveel fouten en uiteindelijk werd het 14-21 voor de tegenstander. Toen was het aan Tim om zijn single te spelen. De eerste set ging gelijk tegen elkaar op en werd nu wel door Budel gewonnen met 21-17. Hierop volgde weer een wedstrijd, die heel gelijk tegen elkaar opging. Tim trok met 22-20 aan het langste eind.
Nu was het de beurt aan de dames. Bij Kim ging de eerste set heel gelijk op en was het heel spannend. Maar helaas verloor zij die met 19-21. Daarna volgde de 2-de set en die was net zo spannend. Helaas werd ook deze verloren door Kim met 20-22. Femke speelde een prima eerste set, die heel spannend was. Echter deze verloor ze helaas met 19-21. De 2-de set wilde ze proberen te winnen, maar het zat helemaal niet mee en ze verloor deze met 6-21.
Na de enkels begonnen we met de mix van Kim en Tim. De eerste set ging goed en wonnen ze vrij gemakkelijk met 21-10. Na een korte drinkpauze gingen ze snel verder met de 2-de set. Deze wonnen ze met iets meer punten tegen met 21-17.
Daarna werd als laatste de mix van Femke en Kevin gespeeld. Na een eerste goed gespeelde set, die ze toch helaas met 14-21 verloren, werd set nummer 2 gespeeld. Deze set ging helaas iets minder en werd ook deze verloren, nu met 10-21. De uiteindelijke stand is 2-6 geworden. BC ’t Pupke 2 blijft daarmee verdiend koploper en BC Budel blijft in de middenmoot. Met nog 3 (inhaal)wedstrijden te spelen kunnen er nog wel wat punten gehaald worden om mogelijk nog een plaatsje te klimmen.

Andere uitslagen:
BC Budel 1 – BC Eindhoven: 2-6
BC Budel 3 (jongensteam) – BC Roosterse 10: 7-1

Advertenties