BC Budel 1 onderuit tegen BC Geldrop 5.

Zondag 21 januari reisde BC Budel 1 helaas niet op volle oorlogssterkte af naar Geldrop. Roel Damen moest vorige week geblesseerd afhaken in zijn enkel wedstrijd. In de thuiswedstrijd kwam Budel niet verder dan een 2-6 nederlaag, dus het beloofde een zware wedstrijd te gaan worden. Perry Brom, Eddy Dupree, Caroline Kleibusch, Annemie Janssen en Diane Kerkhofs moesten nu proberen om de punten naar Budel mee terug te nemen.
De herendubbel begonnen hoopvol (10-21), maar halverwege de wedstrijd wist Geldrop toch de partij te kantelen en deze in 3 sets te winnen. De dames (Annemie en Caroline) moesten duidelijk het onderspit delven met 21-7 en 21-10. Hierna volgden de enkels. Er werd dapper gestreden, maar helaas kon Perry als enige zijn enkel netjes in twee sets (10-21 en 19-21) binnen halen.
De mixen gingen gelijk op, maar ook deze kon BC Budel niet naar zich toetrekken. Beide mixen werden in 2 sets verloren. Daarmee werd de eindstand 7-1 voor Geldrop. Al met al geen goede zaken voor BC Budel. In de strijd om de degradatie heeft BC Budel echter alles nog in eigen hand. Het bezet momenteel de 6-de plaats. Op dinsdag 23 januari wordt er een belangrijke inhaalwedstrijd gespeeld tegen de hekkensluiter: Slamis uit Uden. Hopelijk doet dat team hun naam eer aan!!

Advertenties